BORAK BORAK KOSONG

View previous topic View next topic Go down

BORAK BORAK KOSONG

Post by mamang on Tue Feb 17, 2009 5:05 pm

Apa khabar semua? Hamba create new topic nih untuk kita semua berkenalan antara satu sama lain. Hamba pun tak berapa kenal dengan suudara/i sekalian. Diharap dengan ada topik nih, kita dapat lebih mesra lagi.
avatar
mamang
Wusak
Wusak

Male
Number of posts : 81
Location : banting, selangor
Active Level :
35 / 10035 / 100


Back to top Go down

Re: BORAK BORAK KOSONG

Post by mamang on Tue Feb 17, 2009 5:08 pm

Majoriti ahli forum memang sabahan ek? Smile Kalau hamba turun ke sabah, ada sesapa yg bleh bawa hamba jalan2?
avatar
mamang
Wusak
Wusak

Male
Number of posts : 81
Location : banting, selangor
Active Level :
35 / 10035 / 100


Back to top Go down

Re: BORAK BORAK KOSONG

Post by mamang on Tue Feb 17, 2009 10:17 pm

diam je..
avatar
mamang
Wusak
Wusak

Male
Number of posts : 81
Location : banting, selangor
Active Level :
35 / 10035 / 100


Back to top Go down

Re: BORAK BORAK KOSONG

Post by tanakwagu on Wed Feb 18, 2009 4:04 am

mamang wrote:Majoriti ahli forum memang sabahan ek? Smile Kalau hamba turun ke sabah, ada sesapa yg bleh bawa hamba jalan2?

sori lambat lawat pula forum ni. ba buli saja kau datang sini sabah, aku ambik ko d airport air asia pun boleh. kalau kebetulan aku free la Laughing
avatar
tanakwagu
Guas Kinabalu
Guas Kinabalu

Number of posts : 132
Active Level :
55 / 10055 / 100


Back to top Go down

Re: BORAK BORAK KOSONG

Post by mamang on Wed Feb 18, 2009 4:21 pm

ok ba kalau ko. tuan hamba kerja kat mana sekarang? ni la masanya nak beramas mesra Very Happy Twisted Evil
avatar
mamang
Wusak
Wusak

Male
Number of posts : 81
Location : banting, selangor
Active Level :
35 / 10035 / 100


Back to top Go down

Re: BORAK BORAK KOSONG

Post by mamang on Thu Feb 19, 2009 7:12 pm

huhuhuhu... bosan sungguh ari ini.. kena marah dengan bos. Sad
avatar
mamang
Wusak
Wusak

Male
Number of posts : 81
Location : banting, selangor
Active Level :
35 / 10035 / 100


Back to top Go down

Re: BORAK BORAK KOSONG

Post by alice on Wed Feb 25, 2009 1:22 am

apa pasal? biasa lah kena marah. so kalau x nak kena marah jadi boss sendiri wakaka.kaka
avatar
alice
Admin

Female
Number of posts : 62
Active Level :
50 / 10050 / 100


Back to top Go down

Re: BORAK BORAK KOSONG

Post by mamang on Wed Feb 25, 2009 4:18 pm

alice wrote:apa pasal? biasa lah kena marah. so kalau x nak kena marah jadi boss sendiri wakaka.kaka

alice, tuan hamba kerja di mana? jabatan pertanian?
avatar
mamang
Wusak
Wusak

Male
Number of posts : 81
Location : banting, selangor
Active Level :
35 / 10035 / 100


Back to top Go down

Re: BORAK BORAK KOSONG

Post by mamang on Mon Mar 02, 2009 4:20 pm

tanakwagu, kiter berdua jer ada kat porem nih. sedih ni.
avatar
mamang
Wusak
Wusak

Male
Number of posts : 81
Location : banting, selangor
Active Level :
35 / 10035 / 100


Back to top Go down

Re: BORAK BORAK KOSONG

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum