Medan Selera Tanjung Aru Sabah

View previous topic View next topic Go down

Medan Selera Tanjung Aru Sabah

Post by tanakwagu on Thu Sep 04, 2008 1:25 am

Orang sabah pasti kenal tempat ini, terkenal dengan pantai dan makanan pada waktu malam. Ada juga hiburan live band berdekatan/menghadap pantai.

Nah ini lah menu makanan yang sering disajikan kepada pengunjung yang datang bertandang.

Oh ya, jika anda ke situ kedai2 kecil telah dibahagikan kepada lot2 yang kecil. Terpulang kepada anda untuk duduk di mana-mana(free seat).



Nakkan jus? Pesan saja yang big size, kira2 1 liter. Puas hati sebab jus adalah kaw-kaw.



Terdapat juga makanan ringan misalnya ikan ketuk tukul.


Tiada dalam gambar, kacang dan jagung juga menjadi trademark bagi tempat ini.

Sebelum datang ke tanjung aru beach adalah disarankan supaya kosongkan perut. Sesampai nanti baru berabis makan. Very Happy

ta--ta--

tanakwagu
Guas Kinabalu
Guas Kinabalu

Number of posts : 130
Active Level :
55 / 10055 / 100


Back to top Go down

Re: Medan Selera Tanjung Aru Sabah

Post by lilo on Mon Sep 15, 2008 9:23 pm

hi geng,
tempat ni memang famos kalau sekitar Kota Kinabalu. hemm jus tu adoii... tak larat kasi abis.

Smile

lilo
Baru Naik
Baru Naik

Female
Number of posts : 10
Active Level :
0 / 1000 / 100


Back to top Go down

Re: Medan Selera Tanjung Aru Sabah

Post by mamang on Tue Feb 17, 2009 5:37 pm

betul betul betul (ikut gaya upin n ipin) gelas besar tu.. macam kat Kuala Terengganu. ada kedai yang pemes, Jus Buah Gelas Besar. Kita buat pertandingan minum paling cepat. amacam?

mamang
Wusak
Wusak

Male
Number of posts : 81
Location : banting, selangor
Active Level :
35 / 10035 / 100


Back to top Go down

Re: Medan Selera Tanjung Aru Sabah

Post by Sponsored content Today at 2:39 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum