Makan di restoran

Go down

Makan di restoran Empty Makan di restoran

Post by mohd syah on Mon Aug 04, 2008 8:21 pm

ok sayaa saja nak tanya pendapat korang.

apabila kamu makan di restoran benda apa yang kamu perlukan. untuk pemahaman aku mula dulu.

01. lada/cili
02. kicap (kadang2 sup tak masin)
03. lada putih
04. halia tumbuk (kalau ada)
05. sambal
06. mangga (aku ni peminat 'masam')

ok tu ja yang selalu aku mesti ada waktu makan d restoran Very Happy

mohd syah
Linsou
Linsou

Male
Number of posts : 6
Active Level :
Makan di restoran Left_bar_bleue30 / 10030 / 100Makan di restoran Right_bar_bleue


Back to top Go down

Makan di restoran Empty Re: Makan di restoran

Post by mamang on Tue Feb 17, 2009 5:38 pm

cerewet juga tuan hamba nih yer..
mamang
mamang
Wusak
Wusak

Male
Number of posts : 81
Location : banting, selangor
Active Level :
Makan di restoran Left_bar_bleue35 / 10035 / 100Makan di restoran Right_bar_bleue


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum