Mengelak terminum minuman pemabuk

View previous topic View next topic Go down

Mengelak terminum minuman pemabuk

Post by alice on Tue Jul 29, 2008 12:41 pm

kali ini saya menulis pasal mengelak dari terminum air pemabuk ynag dipasang oleh perogol.

Kepada gadis-gadis sekalian, memang seronok untuk berhibur tetapi awas ada binatang-binatang diluar sana yang inginkan keseronokan ynag lebih! anda tahu maksud saya kan. Kalau tak tahu kena tahu dari sekarang.

bagi mereka yang minat pergi kelab terutamanya, inilah saat yang ditunggu oleh pemangsa untuk memasang perangkap jahatnya. Twisted Evil

Biasanya ubat khayal ini akan serasi dengan air berkarbonat, misalnya cola dan juga 'sky jus' air tawar. maka dengan itu elakkan memesan cola. Kalau lelaki itu yg memesan pandai2lah cari alasan untuk tidak meminum air cola tersebut.

Sebaliknya mintalah sekadar air suam/panas(bukan air biasa), air limau, oren jus kerana minuman ini akan menutralkan kimia yg terdapat dalam pil penghayal tadi.

Kalau kamu mengikuti lelaki yg manis dan baru dikenali lebih baik berwaspada lebih. Perhatikan reaksi dia setiap saat, tapi jangan bagi dia perasan.

Apabila kamu order minuman sebegitu sudah pasti bajingan tu kecewa, kerana taktik dia tidak menjadi.

Kepada perempuan di luar sana sekali lagi elakkan menjadi mangsa kepada perogol ini. Bertindak bijak selalu dan jangan jadi hipokrit.

Pil yang dimaksudkan adalah seperti yg terkenal spanish fly dan air siput babi

*jangan ikut tanpa usul periksa latar belakang seseorang lelaki. Kadang-kadang pemangsa itu adalah kawan kepada kawan kita.

alice
Admin

Female
Number of posts : 62
Active Level :
50 / 10050 / 100


Back to top Go down

Re: Mengelak terminum minuman pemabuk

Post by tugarang on Thu Mar 05, 2009 8:28 am

good info drunken

tugarang
Baru Naik
Baru Naik

Male
Number of posts : 17
Active Level :
20 / 10020 / 100


Back to top Go down

Re: Mengelak terminum minuman pemabuk

Post by mamang on Mon Mar 09, 2009 8:28 pm

tugarang wrote:good info drunken

macam terpaksa jer bg komen.. huhuhuhu

mamang
Wusak
Wusak

Male
Number of posts : 81
Location : banting, selangor
Active Level :
35 / 10035 / 100


Back to top Go down

Re: Mengelak terminum minuman pemabuk

Post by tugarang on Fri Mar 13, 2009 9:17 am

sebenarnya teknik ni siapa saja boleh tertipu, mungkin orang tu kawan rapat si wanita tersebut tetapi tidak mengesyaki tindakan sebegitu

tugarang
Baru Naik
Baru Naik

Male
Number of posts : 17
Active Level :
20 / 10020 / 100


Back to top Go down

Re: Mengelak terminum minuman pemabuk

Post by Sponsored content Today at 8:47 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum